El projecte "L'etapa educativa 0-6" porta les mestres de Guissona a Vic

22/01/2018

Projecte impulsat fa un any i que té com a objectiu proposar canvis a les llargs d'infants de Guissona

El passat dissabte, una quarantena de mestres de les escoles de Guissona van visitar dues escoles d’educació infantil de dos centres de la plana de Vic. La primera visita es va dur a terme a l’escola Pa amb xocolata, de Tona, i seguidament el grup es va traslladar a el Taradell a l’escola PinediquesEn ambdues escoles, els van explicar el seus projectes i el treball diari amb els infants. Tanmateix, de cada escola en van visitar totes les aules i la distribució dels espais. Les mestres van estar molt interessades durant tota la jornada que va cloure amb un dinar conjunt a Vic.

Tant de les de la regidoria de Cultura com des dels equips educatius de cada escola es va valorar molt positivament tan l’experiència d’aquest dia com tot el projecte en si.

Aquestes visites es contemplen en el marc del projecte “l’Etapa educativa 0-6”, endegat el passat curs, i que persegueix l’objectiu principal de reflexionar per proposar canvis a les Llars d’infants i Parvularis de la nostra vila, per tal de donar més coherència a l’etapa de l’educació infantil 0-6 a la població.

Aquestes visites van ser una proposta formativa més, que forma part del Pla de Formació de Zona del Servei Educatiu de La Segarra per al curs 2016-2017 i 2017-2018, i és promoguda i finançada per la regidoria d’educació de l’Ajuntament de Guissona. La formació córrer a càrrec del Centre de Formació i Innovació en l’Educació de la Universitat de Vic.

Infolleida