El Racó Jove de Cervera realitza un mural antiestigma

19/12/2019

L’Espai Jove El Racó, juntament amb l’Oficina Jove de la Segarra, el CAP de Cervera i Quàlia, han realitzat un taller on els joves han pintat un graffiti antiestigma a l’interior de l’Espai Jove de Cervera.

El taller es va desenvolupar els dies 15 i 29 de novembre i 13 de desembre. Durant el transcurs d’aquestes sessions, els i les joves han pogut aprendre de ben a prop, la tècnica de pintar amb esprai gràcies a l’ajuda del jove cerverí Jan Clota. En la primera sessió, els/les joves van començar a dissenyar la idea què volien pintar. En la segona i la tercera, en canvi, van experimentar com pintar amb esprai així com les diferents tècniques que utilitza la gent que fa graffitis.

La realització del mural s’emmarca dins del projecte TLC3, en el qual també col·labora l’Oficina Jove de la Segarra, el CAP de Cervera i Quàlia.

Totes les parts que han organitzat i participat en el projecte han valorat molt positivament aquesta activitat i el resultat final i conviden a tothom a veure en directe el mural que hi ha a l’Espai Jove.

infolleida