El restaurant Cosa Nostra, finalista als Premis Cartaví

02/11/2018

El certamen distingeix als restaurants de Catalunya que promocionen les diferents denominacions d’origen vinícoles del país i defensen aquest producte de la terra

La Cosa Nostra de Cervera és un dels deu finalistes de la província de Lleida als Premis Cartaví 2018, un certamen que distingeix als restaurants de Catalunya que promocionen les diferents denominacions d’origen vinícoles del país i que defensen i aposten per aquest producte de la terra. Tot i comptar amb una extensa carta de vins des de la seva obertura, al 2002, la Cosa Nostra es va especialitzar en aquesta branca de la restauració ara fa sis anys, amb el títol de sommelier per part del seu propietari; tota una evolució que ha portat a aquest restaurant de cuina italiana a ser finalista en la seva primera participació als Premis Cartaví.

Una cuidada carta de vins, on s’hi ofereixen productes de les onze denominacions d’origen catalanes, fent èmfasi en les subzones de Costers del Segre, i també de Denominació d’Origen d’arreu de la Península Ibèrica, França i Alemanya, és un dels principals atractius d’aquest restaurant de la Segarra, que pretén que menjar i beure vagin de la mà per oferir el maridatge perfecte als seus clients.

Els altres finalistes als premis Cartaví 2018 de la província de Lleida són Can Boix de Peramola, La Boscana de Bellvís, Cal Xirricló de Balaguer, L’Espurna, el Celler del Roser i el Restaurant Aimia de la ciutat de Lleida, Ca l’Agustina de Preixens, el Niam de Tàrrega i el 2007 de La Fuliola.

Albert Morales