Els bombers voluntaris de Torà protesten per la manca de personal i d'equips tècnics

09/01/2019

Una deficiència que fa que hi hagi zones de la província que quedin desprotegides o amb un temps de resposta molt més elevat, davant qualsevol emergència

El cos de bombers voluntaris de Torà, amb el suport dels sindicats i del cos de bombers professionals de la Generalitat de Catalunya, es suma a les reivindicacions per la falta de personal i pel dèficit de material i equips tècnics de què disposen. Denuncien que les seves condicions laborals són precàries i es senten abandonats per l'administració. Com a mesura de protesta, estan oferint serveis mínims per tal de no cobrir les places que falten amb hores extraordinàries, tal com feien fa poques setmanes.

El parc de bombers de Torà, igual que la resta de parcs de les terres de Lleida, es troba mancat de personal, una deficiència que fa que hi hagi zones de la província que quedin desprotegides o amb un temps de resposta molt més elevat, davant qualsevol emergència.

Els bombers voluntaris i professionals, fan una crida per revertir la situació actual, i poder treballar amb les condicions necessàries per donar un servei òptim i de qualitat a la ciutadania.

Marc Mora