Els comerços de Cervera donen la benvinguda a la campanya de Nadal

02/12/2017

Enguany les llums faran apagades momentànies en suport als presos polítics i els comerços repartiran 4.000 € en sortejos

L’encesa de les llums va donar el tret de sortida a la campanya de Nadal que organitzen els comerciants de Cervera. Per celebrar-ho es va repartir coca i xocolata calenta als veïns que es van atansar a la Plaça Universitat i es va fer l’entrega de premis del concurs de dibuix que van fer els alumnes de les escoles de primària de la ciutat. Pel que fa a les llums de Nadal enguany tindran un gran protagonisme, i es que en suport als presos polítics s’ha decidit que no restaran enceses tota l’estona, sinó que es faran apagades temporals; a més a més, la llum que penja del balcó de la Paeria és un llaç groc, un acte simbòlic que també s’ha fet en altres municipis com Tarroja.

La campanya de Nadal es complementa amb un sorteig de 40 premis de 100€ que fan els integrants de l’Associació de Comerciants entre els seus clients.

Durant tot el cap de setmana es faran diversos actes nadalencs a Cervera com la inauguració de l’exposició de nadales dissabte a les 18h a l’Església de Sant Joan o el Mercat de Nadal de diumenge al matí a la Plaça Major.

 

 

 

Albert Morales