Enquesta sobre la mobilitat a Cervera

09/04/2018

L’enquesta es facilita en paper dins la revista Paeria, a les dependències municipals de la Paeria, el Museu de Cervera i la Biblioteca Josep Finestres. Per participar-hi, cal tenir més de 12 anys, viure a Cervera o treballar-hi

La Taula de Mobilitat de Cervera, espai de consulta i participació en tots els temes relacionats amb la mobilitat al municipi, impulsa el Pla d’Implementació de Mesures de Mobilitat Sostenible a Cervera

El primer pas d’aquest Pla és l’enquesta sobre la mobilitat al municipi.

Per participar-hi, cal tenir més de 12 anys, viure a Cervera o treballar-hi o visitar freqüentment la ciutat.  Serà obligatori facilitar el DNI per evitar duplicitats.

L’enquesta es facilita en paper dins la revista Paeria, a les dependències municipals de la Paeria, el Museu de Cervera i la Biblioteca Josep Finestres. També es pot respondre de manera telemàtica a través d’un enllaç que es troba en un bàner superior a la web www.cerverapaeria.cat.

Les enquestes en format paper, un vegada emplenades, s’hauran de dipositar a les urnes habilitades al Museu, la Biblioteca i la Paeria.

El termini per respondre l’enquesta finalitza el divendres 20 d’abril.

Entre totes les persones que hagin emplenat l’enquesta es farà un sorteig d’una bicicleta. Per aquest motiu es demana un telèfon de contacte per poder comunicar-ho a la persona premiada. El sorteig es farà dilluns 23 d’abril, a les 11 hores, a la Sala de Plens de la Paeria.


La Taula de Mobilitat de Cervera està formada per diferents agents implicats en la mobilitat: representants polítics, tècnics, associacions i veïns a títol individual. Totes aquelles entitats i persones interessades a formar-ne part ho podeu comunicar per correu electrònic a [email protected].

Paeria de Cervera