Èxit absolut del concert del Grup Vocal “In Crescendo” a Sant Ramon en el marc dels Cicles Culturals del municipi.

07/05/2019

El passat dissabte 27 d’abril, va tenir lloc a l’església del Santuari de Sant Ramon, una nova edició dels Cicles Culturals de Sant Ramon amb un concert a càrrec del reconegut Grup Vocal “In Crescendo”.

El passat dissabte 27 d’abril, va tenir lloc a l’església del Santuari de Sant Ramon, una nova edició dels Cicles Culturals de Sant Ramon amb un concert a càrrec del reconegut Grup Vocal “In Crescendo”.

 

Aquest any l’Ajuntament va creure que aquestes activitats es podrien fer extensives durant l’any, a més de la ja acostumada de l’estiu, per oferir més oportunitats a tot-hom fora de l’època de plena sega com és el juliol.

 

Així doncs, es va contactar amb el Grup Vocal “In Crescendo” de Granollers, el grup guanyador del segon concurs Oh Happy Day, l’any 2015. Això ja era una garantia de qualitat musical, per seguir amb el compromís dels Cicles Culturals amb el públic que ja comença a acudir a les cites  musicals amb certa fidelitat.

 

Aquest any les activitats dels Cicles Culturals van començar als voltants de Sant Jordi amb l’espectacle musical  de la Damaris Gelabert, orientat de cara als més menuts que va tenir lloc a l’Embelat del Centre Cultural de Sant Ramnon i que va comptar amb la col·laboració de l’Escola de Sant Ramon, amb un notable èxit d’assistència.

Fotografia: Josep Mª Pinyot

 

El dissabte, 27 d’abril, el Grup Vocal “In Crescendo” no va decepcionar i així ho va demostrar el nombrós públic assistent amb els seus aplaudiments i posteriors comentaris tots ells molt positius, comentant el variat repertori ofert pel grup, amb algunes cançons de la nostra cultura catalana i d’autors catalans coneguts.

 

La seva qualitat interpretativa i amb una excel·lent afinació amb veus molt cuidades i treballades, amb obres de gran dificultat tècnica van delectar a les més de les més de 250 persones que van omplir tots els seients de l’església del Santuari, que fins i tot n’hi havia de dretes.

 

En acabar el concert el grup  va compartir amb la Coral Sant Ramon, organitzadora del Concert i amb les autoritats i convidats un agradable piscolabis amb brindis inclòs, amb un intercanvi de cançosn a càrrec d’ambdues entitats, a les dependències del Santuari Mercedari, que com sempre va oferir la seva desinteressada col·laboració per aquests tipus d’actes.

 

Es va aprofitar la vetllada per anunciar que la nova cita amb els Cicles Culturals de Sant Ramon serà el divendres, 12 de juliol a les 21:30 hs, al Santuari de Sant Ramon, amb un grup  que aquesta vegada vindrà de l’Argentina: el Grupo Coral a Voces, P.A.I.S., especialitzat amb obres del seu folklore criollo.

 

Aquesta és una manera de conèixer i donar a conèixer el nom de Sant Ramon per la nostra comarca i per arreu de la nostra geografia, fent que el nom del nostre poble sigui un referent en l’exercici de la cultura per mitjà de la música, una eina terroríficament integradora i promotora d’uns conceptes claus i necessaris en la nostra convivència, sobretot en aquests temps que els conceptes de respecte, de justícia, de dignitat i sobretot, de PAU, son tant escassos.

 

Infolleida