Explosió de cultura a Cervera del 14 al 24 de setembre

05/09/2018

Aquest dimarts es van presentar els actes de la Festa Major i l’Isagoge a l'Església de Sant Joan. Els Bombollers seran l’entitat homenatjada d’aquesta festivitat

La 37ena trobada de gegants i el tradicional concurs de colles sardanistes seran dos dels actes principals de la festa major de Cervera, que es celebrarà del 21 al 24 de setembre. En la presentació del programa d’actes es van desvetllar també els protagonistes del panorama musical d’aquesta festivitat que seran Doctor Calypso, Sra Tomasa, Dj Sendo, Fel Faixedas i una festa dels anys 80. El Conseller de Cultura a l’exili Lluís Puig serà, per via telemàtica, el pregoner d’enguany i l’entitat homenatjada, el grup de percussió Bombollers.

En aquesta presentació al públic es van anunciar també els actes de l’Isagoge, la setmana prèvia a la festa major. Set dies d’intensa activitat cultural amb projeccions de pel·lícules, visites guiades i conferències que s’englobaran sota la temàtica de «paisatge i territori».

Tan en la Festa Major com en l’Isagoge, hi haurà una important participació del Seny Major, que promourà activitats i tallers al llarg de totes les jornades i que agafarà tot el protagonisme el diumenge i el dilluns de festa major, quan es celebraran els principals actes de cultura popular. Des de l’entitat però, ja miren cap a l’any vinent ja que celebraran dues fites ben importants.

Una exposició del grup de percussió BandTokades, teatre al Gran Teatre de la Passió, un concurs d’escacs, tirades de bitlles o una diada castellera, seran alguns dels altres atractius de la capital de la Segarra entre el 14 al 24 de setembre.

Albert Morales