FEDAC guanya el concurs de vídeo 'Cuida'm. Campanya per mantenir Guissona neta'

20/02/2019

L’entrega del premi es va dur a terme el passat dilluns a la sala d’actes de l’institut FEDAC

Els alumnes de 3r i 4t d’ESO de l’institut FEDAC Guissona han estat, per segon any consecutiu, els guanyadors del concurs que porta per lema “Cuida’m. Campanya per mantenir Guissona neta.

Amb aquest concurs, es demana a l’alumnat dels centres de secundària, realitzar un vídeo promocional amb l’únic objectiu d’animar als vilatans de Guissona a actuar de manera cívica i a mantenir la vila neta utilitzant les papereres i els recursos propis.

L’entrega del premi es va dur a terme el passat dilluns a les 9.00h del matí a la sala d’actes de l’institut FEDAC. La regidora d’educació, Gemma Franquesa, acompanyada de la regidora de festes M. Carme Farré, van ser les encarregades de fer entrega del premi i de felicitar personalment a tot l’alumnat i a l’equip de professorat.

Aquest concurs, s’organitza des de la regidoria d’educació de l’Ajuntament de Guissona, inclòs en el projecte anual del Pla Educatiu d’Entorn local.

Des del consistori es felicita a aquest alumnat i se l’anima a seguir participant de totes les activitats que es proposin des del PEE.

Infolleida