Finalitza el Camp de Treball de Cervera

17/07/2018

Els participants han treballat en la millora de l'entorn del Parc del Bosquet

Un total de 23 joves d’entre 15 i 17 anys han participat en una nova edició del Camp de Treball de Cervera, una iniciativa que organitzen la Paeria de Cervera, la Direcció General de Joventut, i que gestiona l’Associació Alba.

Del 2 al 13 de juliol, aquests joves procedents de diversos punts de l’Estat han realitzat tasques de millora a l’entorn del Parc del Bosquet com el disseny i la construcció de nous elements lúdics de fusta que seran d’utilitat per als alumnes de l’escola Savines, situada al costat del parc, i per a tots els infants que visitin el Bosquet. També han treballat en la neteja i el desbrossament d’aquesta zona verda i en la millora d’instal·lacions a la Casa Dalmases, al carrer Major.

D’altra banda, durant aquestes dues setmanes els participants també han realitzat activitats complementàries i han visitat l’espai expositiu Marc Márquez, Montfalcó Murallat i l’Associació Alba (Tàrrega).

L’acte de clausura del Camp de Treball va tenir lloc el passat divendres 13 de juliol i va comptar amb l’assistència de la coordinadora territorial de Joventut a Lleida, Esperança Casas, que va lliurar un diploma a tots els participants.

Infolleida