Gran afluència de públic a la 23a Fira de l’Ou de Sant Guim de Freixenet

10/06/2019

El certamen distingeix a la periodista Empar Moliner amb els ous de plata

Més de 6.000 persones han passejat aquest diumenge pels carrers de Sant Guim de Freixenet, on s’ha celebrat la Fira de l’Ou. El certamen ha assolit la seva 23a edició, i ho ha fet repartint més de 20.000 ous entre tots els visitants. Així doncs, la fira es manté fidel a l’esperit amb què va néixer, el de donar a conèixer aquesta població a través d’un element integrador com és l’ou, un aliment que al llarg del temps ha esdevingut un referent a Sant Guim. Així ho ha manifestat l’alcalde del municipi, i la consellera d’Agricultura i Ramaderia durant la inauguració de la fira.

La Fira de l’Ou ha entregat un any més els ous de plata, i enguany ho ha fet a la periodista Empar Moliner, qui ha manifestat estar molt contenta en rebre aquest reconeixement pel simbolisme que envolta els ous.

El certamen ha comptat amb diverses activitats que han girat al voltant de l’ou, com tallers de pintura per als més petits o jocs per a tota la família. Ha completat la fira un mercat amb parades de productes de proximitat.

Francesc García