Guissona entra al Cicle Gaudí de cinema en català

06/12/2018

Aquestes pel·lícules son d’estrena molt recent i s’ofereixen a un preu de 4,5€

El proper mes de gener GUISSONA entra a formar part del CICLE GAUDÍ impulsat per l’Acadèmia de Cinema Català.

El Cicle Gaudí és un Circuit Estable de Cinema que porta pel·lícules de producció local (recursos i/o bé talent catalans) a una xarxa de 35-40 cinemes del territori. Aquestes pel·lícules son d’estrena molt recent i s’ofereixen a un preu de 4,5€.

Per tant, durant el proper 2019 es projectaran 10 pel·lícules catalanes a Guissona. De moment, s’ha definit com a sala de projeccions la Sala de Plens de l’Ajuntament, que compta amb equip de so i pantalla, a l’espera de que ben aviat les projeccions puguin traslladar-se al nou edifici de l’ATENEU.

Guissona s’incorporarà al gener en aquest cicle en el que només hi figuren quatre altres sales lleidatanes: Balaguer, Cervera, Mollerussa i Sort.

Les pel·lícules es projectaran els últims divendres de mes a 2/4 de 9 del vespre. Les previstes per aquest primer trimestre són:

EL FOTÓGRAFO DE MAUTHAUSEN, dirigida per Mar Targarona, que es projectarà el proper 25 de gener

PETRA, dirigida per Jaime Rosales que es projectarà el 22 de febrer

ENTRE DOS AGUAS, dirigida per Isaki Lacuesta, que està prevista pel 29 de març

Gemma Franquesa, regidora de cultura de l’Ajuntament de Guissona, qui des d’un primer moment ha mostrat interès en formar part d’aquest cicle, el veu com una porta d’accés a les propostes cinematogràfiques en els espais de lleure dels vilatans de Guissona.

Ajuntament Guissona