Guissona estrena Fira de Playmòbil i Lego amb una vintena de diorames

06/11/2021

Es pot visitar tot el cap de setmana

Guissona va inaugurar ahir divendres per la trade la seva primera Fira de Playmòbil i Lego amb una vintena de diorames al pavelló 1 d'Octubre. En el certamen, que es prolongarà durant tot el cap de setmana, hi participen també els comerciants que han decorat els seus establiments amb les figures d'aquests jocs i també han organitzat un concurs entre els compradors. Al projecte també hi presentaran propostes dedicades a les figuretes el Museu Eduard Camps i el centre educatiu digital La Llavor.

Per la seva banda, el consistori ha organitzat al pavelló tallers sobre muntar figures d'aquests jocs i de dibuix. Avui dissabte tindrà lloc un concurs de diorames entre els més joves en el qual s'hi han inscrit una dotzena de participants.

Segons va explicar la regidora de Cultura, Agnès Pla, la fira inaugura també les propostes del 'Novembre lúdic' que es duran a terme cada cap de setmana. Segons Pla, la fira pretén aconseguir a Guissona una segona celebració massiva juntament amb la festa romana.
Xavier Santesmasses - SEGRE