Guissona instaura una aplicació per a mòbils de participació ciutadana

16/05/2018

«Línia Verda» està present en quatre-cents municipis d’àmbit nacional i permet a la ciutadania fer arribar queixes i suggeriments a l’ajuntament de forma ràpida i directa

Apropar l’ajuntament a la ciutadania és l’objectiu de «Línia Verda» l’aplicació per a mòbils que el consistori de Guissona ha començat a implementar aquest mes de maig. Amb aquesta eina de comunicació els veïns de la vila podran fer arribar les seves queixes i suggeriments als responsables de les regidories així com donar a conèixer els desperfectes que detectin a la seva localitat; un instrument de participació ciutadana directe, ràpid i sense franges horàries.

Línia Verda s’entén també com un mitjà per opinar i amb el que l’ajuntament pot desenvolupar un ampli ventall d’enquestes entre la població com, per exemple, preguntant quins grups de música portar per la festa major o com i on invertir els pressupostos municipals.

Fins a quatre-cents municipis de l’estat espanyol disposen d’aquesta aplicació per a mòbils, disponible per Android i Iphone, gratuïta en tots dos sistemes operatius.

Albert Morales