Homofòbia a Ribera d'Ondara

25/06/2024

L'alcalde de Ribera d'Ondara ha titllat de càncer el moviment LGTBI, i va dir que no eren benvinguts al poble

L'alcalde de Riberad'Ondara, AlbertPuig, va fer unes declaracions controvertides en resposta a un vídeo publicat pel departament d’Igualtat de la Generalitat per commemorar el Dia de l'Orgull LGTBI el 28 de juliol. En el seu comentari, va qualificar el moviment LGTBI com "el càncer més gran que té Catalunya" i va dir que no són benvinguts a Riberad’Ondara, generant una allau de crítiques per homofòbia.

Davant les crítiques, l’alcalde va respondre acusant els seus detractors d’assetjament i defensant la seva llibertat d'expressió, afirmant que no rectificaria les seves paraules i criticant l'ús de diners públics per a la promoció de la causa LGTBI. En declaracions al diari SEGRE, va expressar la seva oposició a col·locar la bandera LGTBI a la seu del consistori, insistint que els diners públics no s'han de destinar a aquestes finalitats.

Avui, Puig s'ha disculpat per les seves declaracions amb un missatge a X: "Crec fermament que totes les persones som iguals indiferentment de la nostra orientació sexual. Per això vull demanar disculpes sinceres per les meves paraules. Em vaig expressar molt malament. Lamento profundament si he ofès algú i reconec el dany que poden haver causat".

Més informació -> Clica aquí
Infolleida