Indignació entre els camioners atrapats a la Panadella

28/02/2018

Més de 200 transportistes han hagut de passar la nit dins el camió i creuen que aquesta no ha estat una bona solució. Asseguren que se’n ha fet un gra massa i s’ha complicat més la situació

Uns 200 camioners han hagut de passar la nit a la Panadella a causa de les nevades. Com ja va avisar el Servei Català de Trànsit, la circulació de vehicles de gran tonatge ha quedat suspesa fins a nou avís i de moment, hauran de romandre a les vies de servei. Els transportistes atrapats a la Panadella però, han mostrat la seva indignació davant d’aquestes mesures ja que asseguren que han estat exagerades i que encara han complicat més la situació.

Durant tota la matinada a La Panadella s’ha alternat la neu i el gebre, acumulant així, significatius gruixos blancs i algunes plaques de gel. Les màquines llevaneu han estat treballant sense parar per facilitar la mobilitat dels vehicles, tot i què en alguns punts es recomanava no circular-hi.

A la carretera C-25 és obligatori l’ús de cadenes, entre el Km 83 i el 114, així com a la LV-3004, entre Torà i Ivorra. Com a la resta del territori s’ha suspès el transport escolar i, en alguns centres educatius també s’han anul·lat les classes.

Albert Morales