Inici del Taller de Llanateràpia Decorativa a Sant Guim de Freixenet

02/10/2019

El taller s’emmarca en el projecte “Espais per la dona” del Consell Comarcal.

Espais per la dona és un punt de trobada entre dones autòctones i nouvingudes amb l'objectiu de fomentar la interrelació personal a través d'un taller. Aquesta vegada, la temàtica escollida ha estat la llana, i les assistents podran experimentar amb els teixits com a estratègia de relaxació compartint experiències amb les companyes del taller. En aquest espai, ubicat al Centre Cívic Mestre Viaña de Sant Guim de Freixenet, les participants elaboraran objectes personals per a elles, però també material per decorar un espai al poble.

A l’acte de presentació va assistir el President del Consell Comarcal i alhora Alcalde de Sant Guim de Freixenet, Paco Lluch, i la regidora de serveis socials, Esther Misut. Tots dos van coincidir amb la idea que aquest espai fa anys que funciona a Sant Guim i genera moments relacionals entre les dones del poble,  fomenta l’acceptació de l’altre mitjançant el respecte de les diferències culturals, religioses, raça, gènere... A més de crear espais de trobada informals segons els seus interessos.

La realització del taller és a càrrec de Núria Cama, del comerç Llanes Sylvia de Cervera, i tindrà una durada de 10 sessions de 90 minuts, més una sessió de cloenda, i es durà a terme els dilluns de 16,30 a 18 h al Centre Cívic de St. Guim de Freixenet. El taller va començar el dia 30 de setembre fins al dia 9 de desembre de 2018.

El taller el projecta el Consell Comarcal des de l’àrea de serveis socials, concretament des dels serveis d’immigració i atenció a la dona.

Infolleida