La cerverina Mireia Rius dissenya una línia de mascaretes com a nou complement de moda

25/05/2020

Es tracta d’un producte molt demandat en aquests dies en què el coronavirus ha modificat l’aspecte estètic amb què sortim al carrer

Més enllà de ser un element indispensable per fer front a la crisi sanitària, les mascaretes s’estan convertint en un nou complement de moda que ha obert noves possibilitats de negoci. A Cervera, la dissenyadora Mireia Rius ha confeccionat una línia de mascaretes per donar resposta a la demanda generada pel clima d’incertesa provocat per la pandèmia.

Actualment la dissenyadora compta amb una setantena de comandes per setmana, tot i que al començament només es tractava d’una proposta de l’Associació de Dissenyadors de Roba i Complements Vestim Segarra per tal de vestir al personal sanitari amb material de protecció.

El disseny de les mascaretes compta amb tres capes de lona o cotó i amb unes obertures que permeten incorporar-hi un filtre a l’interior per aconseguir més protecció.  Així, Rius confecciona diferents mides per adults i nens que posa a la venda a través del seu Instagram i de la botiga de roba Jud-Gar de Cervera.   

Noèlia Burgos