La Fira del Pa de Cervera consolida les seves dates i ubicació al pati de la Universitat

16/06/2018

En aquesta ocasió s’hi donen cita 11 forners amb fins a 100 varietats de pa

Fins a 100 varietats de pa es poden degustar a la Fira del Pa i el Cereal de Cervera. El certamen repeteix ubicació i es consolida al pati de la Universitat, on es donen cita 40 estands, 11 dels quals són forners; la resta pertanyen a diversos comerços de la ciutat i a institucions de promoció turística de viles segarrenques. A més, aquesta edició consolida l’aposta per un producte definitori i el canvi de dates del certamen.

La inauguració de la fira ha estat presidida per Ramon Royes, paer en cap de Cervera. En ella també hi ha participat l’exconsellera ara a Brussel·les, Meritxell Serret, qui ha posat en valor el sector agrari de les terres de Lleida. Per donar la fira per inaugurada, les autoritats han tallat un pa de dos metres de llargada.

La Fira del Pa ha comptat amb diverses novetats com les bosses de roba per guardar el pa que s’han repartit. També s’ha pogut degustar el pa de la cervesa “El Bollo”, i s’ha fet entrega dels tradicionals panets de tempesta que protegeixen del mal temps.

Un any més, el Nomad Festival ha completat la Fira del Pa oferint una ampla oferta gastronòmica. Aquest any hi ha participat 10 foodtrucks amb propostes gastronòmiques de qualitat amb cuines del món que fusionen nous sabors.

Francesc García