La Paeria col·loca nous bancs a Vergós

11/12/2018

La següent actuació al nucli aniria en la línia de millorar l’asfaltat d’alguns carrers

La Regidoria de Territori ha instal·lat set bancs nous al nucli agregat de Vergós amb l’objectiu de substituir elements antics i obsolets del mobiliari urbà per altres de nous, que milloraran la imatge de la via pública i facilitaran el descans dels veïns i les veïnes.

Els bancs, que són del model Romàntic, van tenir un cost de 2.000 euros i van ser col·locats pels treballadors de la Brigada municipal.

L’actuació és el resultat de la visita que el regidor de Territori, Marc Llorens, i altres responsables de Serveis municipals van realitzar al poble, juntament amb l’alcalde pedani, Ramon Toldrà, i altres veïns, durant la qual es van passejar pels diferents espais per analitzar el seu estat i planificar les futures inversions.

Es van plantejar altres qüestions com l’asfaltat de diversos carrers i la necessitat de reparar les escales de l’entrada al local social, actuació que s’intentarà pressupostar per a l’any 2019.

“Vergós necessitava una renovació dels bancs ja que estaven en molt males condicions, amb les fustes podrides i, fins i tot, trencades. La següent actuació al nucli aniria en la línia de millorar l’asfaltat d’alguns carrers, com ara el Raval”, afirma Llorens.

Paeria de Cervera