La Paeria de Cervera reprèn l’atenció presencial i implementa mesures de seguretat

12/05/2020

S’han instal·lat mampares de protecció als taulells i s'ha limitat l'assistència, controlada per horaris

A partir del 12 de maig es torna a prestar atenció presencial a la planta baixa de la Paeria, els dimarts i els dijous, en horari de 10 a 14 hores, amb mesures per reduir el risc d’exposició i contagi de la Covid-19.

L’atenció presencial es fa només amb reserva prèvia, al telèfon 973 53 00 25 (de 8 a 14 hores). Els serveis d’atenció al públic (padró, recaptació, urbanisme, immigració, cementiri....) s’han centralitzat a la planta baixa, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), on s’han instal·lat mampares de protecció als taulells.

També s’ha senyalitzat a terra la distància de seguretat de 2 metres que hauran de mantenir les persones usuàries i el circuit d’entrada i sortida a les dependències municipals. No es podran fer pagaments en metàl·lic.

Aquestes mesures formen part del “Pla de contingència per a la prevenció de la Covid-19 a la Paeria de Cervera durant les fases del desconfinament”. El Pla preveu la reincorporació progressiva del personal d’oficines als llocs de treball. Es va aprovar amb l’objectiu de protegir la salut del personal de la Paeria i prevenir de possibles rebrots de la malaltia a la ciutat. Està previst que s’apliqui entre els dies 12 de maig i 7 de juny.

 

 

 

InfoLleida