La Paeria neteja solars particulars que no compleixen la normativa

11/12/2018

L’actuació és el resultat d’un expedient d’execució subsidiària que la Regidoria de Territori va iniciar després que durant anys s’acumulessin queixes

La Paeria de Cervera ha netejat diversos solars de la zona del PP1 que no compleixen amb la normativa vigent, segons l’ordenança especial reguladora de neteja de terrenys i solars.

L’actuació és el resultat d’un expedient d’execució subsidiària que la Regidoria de Territori va iniciar després que durant anys s’acumulessin queixes i observant que els propietaris no estaven disposats a realitzar el manteniment pertinent dels seus terrenys. Les despeses de la neteja seran imputats als particulars, ja que el compliment de les ordenances és la seva responsabilitat.

“El compliment d’aquestes ordenances és important per mantenir una ciutat neta de brossa i males herbes, evitar abocaments de runa il·legals, millorar la salubritat i evitar possibles incendis. Es tracta d’una qüestió de civisme i de respecte cap als altres, de prendre consciència que hem de conviure i no podem fer el que vulguem sense pensar amb les altres persones”, afirma el regidor de Territori, Marc Llorens.

Aquesta és la primera actuació en molts anys que es realitza en aquest sentit, però la Regidoria de Territori té la intenció que no sigui la darrera, i iniciar altres expedients per aconseguir que tothom compleixi les ordenances.

Paeria de Cervera