La Segarra amplia el servei de bus

17/02/2017

Els nous serveis estan basats en un sistema a la demanda i en l’aprofitament de les places lliures de les línies escolars

 La Segarra multiplicarà x 14 el seus serveis de bus a partir de dilluns dia 20. La presentació d’aquestes noves línies de transport ha tingut lloc en una roda de premsa al Consell Comarcal on hi han assistit el secretari d’Infraestructures i Mobilitat , Ricard Font, i el director General de transports i mobilitat, Pere Padrosa. 

Les novetats d’aquets serveis rauen en l’ús que en podran fer els veïns dels tots els municipis per apropar-se a les principals ciutats de la comarca, ja sigui aprofitant els busos de transport escolar, o avisant a la companyia d’autocars amb un dia d’antelació.

Els preus dels bitllets també es veurà beneficiat amb la implementació d’aquestes novetats, ja que entraran a formar part del sistema tarifari integrat de l’ATM de Lleida. També s’ampliaran els punts de venda i recarrega en quioscos, estancs i supermercats de la comarca i a l’ajuntament de Cervera.  

Albert Morales