L’Àrea de Gestió de Residus del Consell Comarcal projecta un concurs per escollir la nova imatge i lema del servei 

23/07/2018

Es busca un canvi d’imatge i un nou disseny dels materials de comunicació, que a la vegada permeti augmentar els nivells de recollida selectiva, motivant que els veïns reciclin. 

El Consell Comarcal de la Segarra realitzarà en els propers mesos canvis en el servei de gestió de residus municipals de la Segarra. Alguns dels canvis més rellevants seran: Ampliació del nombre de poblacions on es realitza recollida selectiva porta a porta.  Modificació del calendari de recollida porta a porta, ampliant de 6 a 7 dies la recollida.  Implantació de compostatge comunitari com a via de gestió exclusiva de la FORM i de la recollida de rebuig porta a porta, a les poblacions de menys de 250 habitants, com també, la modificació dels serveis de deixalleries fixes i mòbils de la comarca. 

Tenint en compte l’abast i la complexitat dels nous serveis, el Consell Comarcal vol crear una imatge nova del servei i un nou lema, que es plasmaran en tots els elements gràfics relacionats amb la recollida i tractament de residus a la Segarra. 

El Consell Comarcal disposa actualment d’una imatge (el logotip del gall) i lema (A la Segarra només deixalles ben triades), que s’estan utilitzant des de fa 16 anys.

En previsió dels canvis importantíssims en gestió de residus que tindran lloc properament a la Segarra, es busca un canvi d’imatge i un nou disseny dels materials de comunicació, que a la vegada permeti augmentar els nivells de recollida selectiva, motivant que els veïns reciclin. 

La imatge gràfica i lema presentats s’utilitzaran en tots els materials dels diversos serveis. L’objectiu del lema ha de ser incentivar la recollida selectiva, intentant implicar a la població en l’assoliment de bons nivells de reciclatge. Ha de ser clarament vinculable a la Segarra i transmetre la idea dels beneficis del reciclatge. 

Al concurs pot participar professionals o empreses amb experiència en el camp del disseny visual i gràfic que a més siguin coneixedors de la realitat social, cultural i ambiental de la Segarra. Les bases es poden consultar a la web del Consell Comarcal http://www.ccsegarra.cat/baners/bases-concurs-imatge.pdf

 

El premi consisteix en una remuneració dinerària de 800 euros. La imatge ha de ser original i inèdita.

 

El termini per presentar propostes finalitza el dilluns, 6 d’agost, a les 14.00 h, a les oficines del Consell Comarcal. Posteriorment, tindrà lloc el jurat format per tècnics de comunicació. medi ambient, i professionals dels dibuix, disseny i experts en Belles Arts. El nom de la persona guanyadora es farà públic a través de la web del Consell Comarcal de la Segarra, també a les xarxes socials i al taulell d’anuncis del Consell.

Consell Comarcal Segarra