Més material sanitari per a la prevenció de la Covid-19 a Cervera

03/06/2020

El Consell Local per la República de Cervera ha lliurat 15 bates quirúrgiques al CAP del municipi per protegir els professionals sanitaris. L'ens coordina una xarxa de cosidors i cosidores voluntàries a Cervera que confecciona mascaretes que es lliuren al centre de salut, residències i entitats socials de la ciutat, i també es venen en comerços.

La campanya té un doble objectiu: dotar la població de Cervera de mascaretes d’ús no sanitari i recaptar fons per als hospitals catalans per a la recerca i el tractament de la Covid-19.

Actualment, el Consell ha posat en marxa una altra iniciativa en detectar la manca de bates quirúrgiques que no fossin d’un sol ús. Els dissenyadors Josep Abril i Míriam Ponsa han col·laborat en el disseny i la confecció de bates amb teixit homologat que es poden rentar.

D’altra banda, la Farmàcia Nova Cervera, ubicada a l’avinguda Francesc Macià, ha fet un lliurament de 150 mascaretes FFP2 a la Paeria, que serviran per protegir el personal en el desenvolupament de les seves tasques al carrer o en l’atenció al públic presencial als equipaments municipals.

InfoLleida