Miki Núñez actuarà a Cervera el 12 de juny

05/05/2021

Serà una de les parades de la gira 'Tour Iceberg'

El popular cantant Miki Núñez, exconcursant d’OT, actuarà a Cervera el pròxim 12 de juny. La capital de la Segarra serà una de les múltiples parades de la seva nova gira ‘Tour Iceberg’, que acaba d’iniciar després d’un llarg parèntesi. Les entrades ja estan a la venda al web emotionalevents.es.

El jove cantant presentarà en aquest concert el seu últim àlbum d’estudi, Iceberg, el qual va estar diverses setmanes en els llocs més alts de la llista de vendes a Espanya i del qual se n’extreuen nous temes com el ja exitós Viento y vida, on col·labora la mítica banda Despistaos, o No m’ho esperava, una altra de les cançons inèdites que mostra un nou registre de l’artista més íntim i personal.

Serà un espectacle de música en directe de gran qualitat, en el qual el públic gaudirà de composicions pròpies, plenes d’energia i bon rotllo, que fusionen els tocs mestissos amb el millor pop rock i en el qual no faltaran els grans hits del seu primer disc: La VendaEscriurem o Celebrate.

El concert tindrà lloc al Gran Teatre de la Passió a les 8 del vespre. L’acte respectarà totes les mesures higiènic sanitàries d’acord a les recomanacions i normativa vigent.

Redacció - SEGRE