Minut de silenci a Cervera en senyal de dol per les víctimes de la Covid-19

27/05/2020

L’acte ha tingut lloc davant de la Paeria de Cervera, on el paer en Cap i els regidors han expressat la seva solidaritat per les conseqüències de la pandèmia

Representants de la Paeria de Cervera s’han afegit aquest dimecres al migdia a la convocatòria per guardar un minut de silenci en record de les víctimes mortals causades per la pandèmia de la Covid-19. El consistori ha col·locat un crespó negre al damunt de les banderes, que ja fa set setmanes que onegen a mig pal en senyal de dol. A aquest fet simbòlic decretat per l’alcaldia s’hi suma la il·luminació del campanar de l’església de Santa Maria, que cada nit s’encén de color blau en honor i reconeixement als serveis sanitaris i els cossos de seguretat.

L’equip de govern ja fa dos mesos que treballa contra el coronavirus a Cervera, una tasca que seguiran conjuntament els grups municipals encara que hi pugui haver un canvi en l’alcaldia.

Així doncs, el minut de silenci realitzat aquest dimecres coincideix amb l’inici del període de dol oficial que els governs de l’Estat i la Generalitat de Catalunya han decretat a tot el territori fins al dia 5 de juny.

Noèlia Burgos