Mor el conductor d'un camió en un accident a l'A-2 a Cervera

12/08/2021

S'ha incendiat com a conseqüència de l'impacte

El Servei Català de Trànsit informa que aquesta tarda s’ha registrat un sinistre viari mortal al punt quilomètric 518 de l’A-2, a l’altura de Cervera (Segarra), sentit Barcelona. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 14.35 h.

Per causes que encara s’estan investigant, dos camions han xocat i com a conseqüència de l’impacte, un dels camions s’ha incendiat. El conductor d’aquest camió incendiat ha mort. L’altre conductor ha resultat ferit lleu.  

Pel que fa a la incidència viària, s’ha tallat la via durant mitja hora i posteriorment s’ha obert un carril.

Arran de la incidència, s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.

InfoLleida | Foto: Noèlia Burgos