Música i tallers al cementiri de Cervera el dia de Tots Sants

01/11/2017

Els alumnes del conservatori no han fallat a la cita, mentre que el Servei d’Atenció al Dol de Ponent ha dut a terme una nova iniciativa

Un any més al cementiri de Cervera han sonat les notes dels alumnes del conservatori de música durant el matí de la diada de Tots Sants. És el vuitè any que el conservatori i la paeria duen a terme aquesta iniciativa que, enguany, ha comptat amb audicions de trompetes, acordions, piano, viola i violí. L’objectiu de l’organització és fer la visita al cementiri més amable i entretinguda en el dia d’homenatge als difunts.

Aquesta activitat s’ha complementat amb una altra iniciativa duta a terme pel Servei de Suport al Dol de Ponent dirigida als infants. Ha estat un taller de manualitats on els més petits han pogut escriure una dedicatòria o fer un dibuix dirigit a aquell esser estimat que ja no hi és. Des del Servei de Suport al Dol de Ponent és vol apropar el tema de la mort als nens des d’una perspectiva allunyada del dol i la pena.

El servei de Suport al Dol de Ponent va néixer al 2002 per donar suport a les famílies que han patit la mort d’un ésser estimat. Des del 2015 són presents a Cervera i a diferents cementiris de la província durant la diada de tots sants.

Albert Morales