Nou aparcament públic a Cervera

05/06/2018

Es tracta d’un espai de 500 m2 que tindrà una capacitat aproximada d’entre 20 i 30 places d’aparcament

La Paeria de Cervera ha arribat a un acord amb el propietari del solar ubicat al carrer President Companys número 42, que fa cantonada amb l’avinguda Francesc Macià, per crear un nou aparcament públic i gratuït que donarà servei a les persones que vulguin estacionar a prop de l’institut La Segarra o que realitzin les compres als supermercats i altres establiments comercials propers.

Es tracta d’un espai de 500 m2 que tindrà una capacitat aproximada d’entre 20 i 30 places d’aparcament.

El detonant de l’actuació va ser la demanda d’un veí de la zona, que es va posar en contacte amb la Paeria perquè sol·licités al propietari la neteja del solar, ja que estava ple d’herbes i molt brut. Les converses dels tècnics municipals, el regidor de Territori i el propietari van arribar a bon port, acordant que la Paeria es faria càrrec de la neteja del terreny i, a canvi, el propietari cedirà l’espai perquè hi puguin aparcar els vehicles.

El regidor de Territori, Marc Llorens, afirma que “gràcies a les bones gestions dels tècnics municipals i a la bona voluntat del propietari s’arriba a un acord que beneficiarà aquella zona de la ciutat, ja que s’obrirà i es netejarà un espai que fins ara estava tancat, brut i mort, i, a més, se li donarà la funció d’aparcament municipal”.

Paeria de Cervera