Nou centre de medicina privada gestionat per Quirón Salud

01/12/2017

Amb aquestes noves instal·lacions, Guissona es converteix en la primera localitat d’Espanya en concentrar totes les branques de la sanitat en un mateix edifici

Des d’aquest divendres 1 de desembre, el Grup BonÀrea Assistència de Guissona, posa en marxa un nou centre mèdic d’especialitats gestionat per Quiròn Salut. Es tracta d’un centre de medicina privada que, de moment oferirà onze especialitats com pediatria, ginecologia, cardiologia o oftalmologia i que a partir del mes de gener ampliarà aquest ventall de serveis. El nou equipament atendrà a totes les mútues i també a particulars a preus de 75€ la consulta i de 45 en cas dels treballadors de l’empresa de Guissona. Amb aquest acord entre BonÀrea i Quirón, els habitants de la Segarra disposaran d’un centre mèdic proper i de qualitat gestionat per un dels grups hospitalaris més importants d’Europa. 

Amb l’entrada en funcionament d’aquestes noves instal·lacions, Guissona es converteix en la primera localitat d’Espanya en concentrar totes les branques de la sanitat en un mateix edifici; i es que en els 7.000 metres quadrats de BonÀrea Fundació Assistència s’ofereixen els serveis de medicina pública, centre geriàtric per  la tercera edat, centre assistencial, vigilància de salut i, ara, medicina privada. 

El centre mèdic d’especialitats ocupa uns 200 metres quadrats i compta amb set sales de consulta, dues sales d’espera i una sala de radiologia.

 

 

Albert Morales