Nous projectes a la Coral Infantil de Cervera

16/11/2018

A les portes del seu cinquantè aniversari, l’entitat rep un dels encàrrecs més importants de la seva història: enregistrar la cançó de La Marató

A les portes del seu cinquantè aniversari, la Coral Infantil Nova Cervera es considera una de les entitats culturals més importants i arrelades de la capital de la Segarra. Amb l’objectiu de fer difusió del repertori tradicional català, aquesta institució ha anat evolucionant i guanyant adeptes amb el pas dels anys sense perdre mai la seva escènica. Així doncs, el que va començar sent un reduït grup de nens i infants, és a dia d’avui un col·lectiu amb prop de 150 cantaires d’entre 3 a 18 anys i que compta també amb una dotzena de directores.

Les activitats i projectes de la Coral Infantil Nova Cervera, també han crescut i han agafat força al llarg de la seva trajectòria, tenint enguany un dels encàrrecs més importants de la seva història, i es que aquesta entitat serà una de les encarregades de gravar i enregistrar la cançó de La Marató, juntament amb les corals infantils d’Alguaire, Tàrrega, Ponts i Lleida.

A part de la Coral Infantil, Cervera compta amb dues altres entitats corals: la Ginesta, dirigida a adults i la Lacetània on hi prenen part 32 cantaires de la tercera edat.

Albert Morales