Projecte de l'Escola FEDAC Guissona per integrar els alumnes nouvinguts

20/02/2019

L'objectiu és millorar la comunicació oral en llengua catalana, interaccionant i integrant-se amb la vida social i amb les persones del municipi

L'alumnat de diversitat del Centre Educatiu FEDAC de Guissona, ha elaborat una enquesta amb 8 preguntes per conèixer l'opinió de les persones que viuen a Guissona sobre diferents temes d'interès. Els estudiants, sortiran pels carrers de la vila i realitzaran les enquestes durant uns dies amb l'objectiu de millorar la comunicació oral en llengua catalana, interaccionant i integrant-se amb la vida social i amb les persones del municipi. Segons Ainhoa Barrionuevo, professora del centre, l'activitat ajuda els alumnes a conèixer el municipi i parlar amb la gent.

Els escolars, nouvinguts a Catalunya, valoren positivament la iniciativa impulsada pel centre, i creuen que és una bona manera per aprendre a parlar català.

Un cop realitzades totes les enquestes, els resultats obtinguts es presentaran a l'Ajuntament i es publicaran a les xarxes sicials, i es pretèn que siguin una eina útil i informativa per als representants del consistori i pels veïns de Guissona.

Marc Mora