René visita el Santuari de St Ramon i inaugura la Plaça de la Bassa

26/07/2018

Les actuacions fetes els darrers mesos al Santuari han generat un excés d’obra valorat en prop de 8,000€, un pressupost al que la Diputació donarà recolzament

Trobada entre l’alcalde de Sant Ramon i el president de la Diputació per fer balanç de les actuacions fetes en els darrers mesos als Santuari de la vila. Unes actuacions que han consistit en la neteja de la portalada de la façana però que degut a diversos imprevistos, com han estat l’aparició d’una colònia d’abelles o les intenses pluges a finals de la passada primavera, han generat un excés d’obra valorat en prop de 8,000€, un pressupost al que la Diputació donarà recolzament per mantindre en garanties aquest edifici patrimonial.

Acabada la visita al Santuari, les autoritats van inaugurar la Plaça de la Bassa, un espai al centre de Sant Ramon que havia quedat obsolet i on la Diputació hi ha fet una inversió de 82,000€. Les actuacions han consistit en la pavimentació del terra, una redistribució dels arbres i el condicionament d’un nou espai infantil; tot plegat, unes inversions que l’ajuntament perseguia des de fa anys però que es van haver d’aplaçar per donar prioritat a la renovació de la xarxa d'aigües municipal.

Els actes oficials van coincidir amb la diada de Sant Jaume, patró de la Manresana, antic municipi de la Segarra que acabà convertint-se en l’actual Sant Ramon.

Albert Morales