Ribera d'Ondara ampliarà l'horari de la Llar d'Infants municipal

19/12/2018

L'horari s'ampliarà una hora respecte el curs actual, per tal de millorar la conciliació del món laboral amb el familiar.

L'Ajuntament de Ribera d'Ondara finançarà el servei d'acollida matinal de la Llar d'Infants “El Rei Petit” a partir del curs vinent, d'aquesta manera l'horari s'ampliarà una hora respecte el curs actual, per tal de millorar la conciliació del món laboral amb el familiar.

Actualment l'horari d'obertura de l'escola bressol és a dos quarts de 10 del matí, fet que sovint ho fa incompatible amb els horaris laborals dels pares, que han d'optar per altres escoles amb un ventall d'horaris més ampli.

Amb aquesta mesura el consistori pretén millorar el servei que ofereix la Llar d'Infants, obrint a dos quarts de 9 del matí per compatibilitzar horaris i, a la vegada, fent una aposta ferma per incrementar el nombre d'alumnes i assegurar així la continuïtat del centre.

La llar “El Rei Petit” és una escola infantil rural que funciona des de l'any 2011 i que té una capacitat per acollir fins a 10 infants.

Marc Mora