Salut confirma 20 casos positius de coronavirus a Cervera

30/03/2020

El Departament de Salut ha publicat les dades dels resultats de les proves de coronavirus per municipis, que confirmen un total de 20 casos positius a Cervera i 26 proves amb resultat negatiu.

La Paeria de Cervera està en contacte diari amb el CAP i les residències de gent gran de Cervera per poder ajudar en el que calgui el personal d’aquests equipaments, imprescindibles en l’actual situació.

El paer en cap, Ramon Augé, demana a la ciutadania "extremar la prudència i continuar el confinament amb la gran responsabilitat que mostra la immensa majoria de la població, a la qual vol agrair el seu esforç".

També vol "agrair especialment la feina de tot el personal sanitari, protecció civil, cossos de seguretat, treballadors municipals i persones voluntàries que col·laboren en les mesures de prevenció de la pandèmia a Cervera". Alhora també "agrair a tota la ciutadania cerverina que segueix els consells de les autoritats sanitàries i compleix el confinament que s’ha decretat".

La Paeria de Cervera no para de treballar en les mesures de prevenció. La Brigada Municipal continua amb les tasques de desinfecció de la via pública, la distribució d’equipament sanitari a les residències i centres sanitaris, i el repartiment d’aliments a la gent gran, persones en situació de vulnerabilitat i veïns dels pobles del municipi. La Policia Local i els Mossos d’Esquadra han imposat 21 denúncies per no respectar el confinament.

Finalment, la Paeria recorda "que el Decret aprovat ahir pel Govern de l’Estat restringeix el desenvolupament de les activitats laborals no essencials, i es recalca la necessitat de combatre la pandèmia de la millor manera possible: quedar-se a casa!"

 

 

Infolleida