Sedó gaudeix amb el 12è concurs de carbasses gegants

08/10/2019

La carbassa guanyadora va fer un pes de 435 kg

Sedó es va tenyir de color carbassa el passat cap de setmana. Hi va tenir lloc el 12è concurs de Carabasses Gegants, un esdeveniment que any a any va guanyant tant en públic com en activitats. En total, s'hi van aplegar fins a 26 participants dividits en diferents categories: la carbassa més gran de Sedó, la més gran del municipi de Torrefeta i Florejacs, la del municipi del Plans de Sió, la carbassa més estètica i premi per les tres carbasses més grans, entre totes les participants.

La carbassa guanyadora va fer un pes de 435kg i es va cultivar a Corbera d’Ebre, que es va endur 800€ de premi. En segona i tercera posició van quedar unes carbasses de 318 i 255kg, de Cantalobos i Calaf, respectivament.

La carbassa més gran de Sedó va pesar 170kg, el guanyador va ser el Joan Cuñat, i el premi a la més gran del municipi va ser per Cal Agustí amb un pes de 98kg.

Des de primera hora del matí fins a les sis de la tarda, els participants a la fira van poder gaudir de jocs infantils gegants, food trucks, una tirada de bitlles, una màster class de zumba, un concert amb el grup Elaú i contacontes per la mainada.

Al voltant d'unes 500 persones van passar per Sedó durant el dia, per recórrer els seus carrers plens d’activitat.    

Infolleida