Slow Code, empresa del CEI Cervera, crea el portal 'Pageson', “l’Amazon de la pagesia”

13/05/2020

Es tracta d'un mercat web de productes agroalimentaris de proximitat

L’empresa tecnològica Slow Code ha estrenat la plataforma Pageson, un mercat web (marketplace) de productes agroalimentaris de proximitat, “l’Amazon de la pagesia”, que es vol convertir en un potenciador del comerç de proximitat.

Pageson posa a disposició de productors, entitats, associacions del primer sector i comerços un espai lliure per crear perfil propi, exposar i categoritzar producte, definir preu, mètode de pagament, gestió de comandes i enviament, tot a cost zero.

Per tant, des de la plataforma es poden donar a conèixer com a marca i poden posar a la venda els seus productes. El comprador els pot fer comanda o comunicar-se amb ells a través del xat per resoldre dubtes. Si es materialitza la comanda, la podran gestionar ells mateixos des de la plataforma de principi a fi, tot gratuïtament.

L'usuari consumidor, per altra banda, troba a la plataforma un espai centralitzat amb múltiples possibilitats per obtenir els productes agroalimentaris que desitja.

Pageson és un connector, un espai lliure de condicions que posa a l'abast de venedors i compradors un apropament mutu amb llibertat de decisió i la possibilitat de completar el circuit si així ho desitgen.

L’empresa tecnològica Slow Code està ubicada al mòdul 4 del Centre d’Empreses Innovadores de Cervera.

Centre d’Empreses Innovadores (CEI) de Cervera
El CEI Cervera està ubicat al polígon industrial de la ciutat, en una nau de l’antiga Lear, on es van habilitar set mòduls de 60 mper a nous negocis. A més també compta amb un vuitè mòdul que es troba a l’històric edifici del Sindicat de Cervera.

L’objectiu del CEI és potenciar i millorar el teixit industrial i empresarial de la ciutat i comarca donant suport, sobretot, a les persones que inicien la seva activitat i que a més aportin innovació, generin riquesa i ocupació al territori. La gestió de l’equipament i l’assessorament empresarial va a càrrec de la Paeria de Cervera.

Actualment el CEI Cervera acull les següents empreses: Dance Arts Studio, de Georgina Puig i Calafell, que ocupa dos mòduls; Associació Subaquàtica de Cervera; Dabadu Games SL; Slow Code; Dàlit Natura SLU; Tierra y Agua; i Escala Solar, situada al Sindicat.

InfoLleida