Sortida de colla i colònies de canalla dels Margeners de Guissona

27/08/2019

El passat 15 d’agost els Margeners de Guissona es van desplaçar a la localitat de Llesp, a la Vall de Boí, per gaudir de la sortida anual que acostuma a realitzar la colla castellera. Van pasar dues nits a la casa de colònies, on van realitzar excursions, gimcanes, banys al riu i a la piscina, activitats de nit i molt més. Amb aquestes sortides els Margeners intenten reforçar els valors que els fan ser més que una colla castellera, una gran família.

Però aquesta no ha estat l’única sortida de la colla. Els dies 20, 21 i 22 l’equip de canalla dels Margeners va gaudir de les colònies de canalla. Aquest any el destí va ser la casa de colònies de la Guàrdia Lada, a la Segarra. Els més menuts de la colla van passar tres dies plens d’activitats com ara gimcanes, raid d’aventura, jocs de nit, manualitats, disco, etc. Aquestes sortides pretenen reforçar els vincles entre els infants de la colla, fomentar el treball en equip, fer que els més grans de la canalla ajudin als petits, i alhora gaudir d’uns dies de lleure.

Després d’aquests dies de vacances els de la camisa marró han reprès els assajos i encaren amb ganes i il·lusió una de les actuacions més importants de la temporada, l’actuació de la Festa Major de Guissona, que serà el pròxim dia 7 de setembre. Abans però el dia 31 faran una actuació a Sant Quirze.

Infolleida