Suspensió del mercat setmanal a Cervera

19/03/2020

La Paeria de Cervera ha decidit suspendre el mercat setmanal del divendres, fins a nou avís, per evitar la propagació del coronavirus, seguint les recomacions sanitàries del Centre d’Atenció Primària (CAP) de Cervera.

Aquesta mesura es pren per la situació d’excepcionalitat i emergència provocada per la Covid-19. La suspensió del mercat es va dictar en el Pla de Contingència de la Paeria de Cervera per prevenir el coronavirus, aprovat el passat 12 de març.

La Paeria de Cervera va rectificar la decisió perquè la declaració de l’estat d’alarma no prohibeix els mercats a l’aire lliure i perquè el Departament d’Agricultura demana la continuïtat dels mercats d’abastament de productes frescos a l’aire lliure.

Avui, dijous 19 de març, es decideix suspendre el mercat per evitar riscos de propagació innecessaris, seguint també la demanda de molts ciutadans de Cervera.

“Aquesta mesura es pren per les recomanacions sanitàries del CAP de Cervera”, afirma el regidor de Mercats, Raimond Fusté. També ha destacat que “a Cervera hi ha una àmplia oferta d’establiments comercials, molts d’ells de proximitat, que garanteixen poder seguir abastint la ciutadania”.
Infolleida