Tres camps de treball per als joves a Cervera

06/05/2021

Es duran a terme durant els mesos d'estiu

Els joves de Cervera podran participar aquest estiu en tres camps de treball locals. D’una banda, la Regidoria de Joventut de la Paeria ha ideat dos propostes per a joves d’entre 13 i 20 anys centrades en realitzar petites actuacions i reparacions a espais municipals de la ciutat i dels nuclis agregats. Els dos camps comptaran amb dos torns de 10 dies. D’altra banda, ha dissenyat un camp per a joves d’entre 13 i 16 anys sota el lema Pintem Cervera. D’aquest només se n’ha programat un torn que tindrà lloc entre el 28 de juny i el 3 de juliol.

La regidora de Joventut, Meritxell Ramon, ha destacat que "volem oferir la possibilitat que els i les joves de Cervera puguin realitzar activitats de voluntariat, i a la vegada que la ciutat i tots els pobles del municipi es beneficiïn del seu treball amb actuacions de millora de diversos espais".

Així mateix, la Regidoria de Joventut i l’Espai Jove 'El Racó', juntament amb la col·laboració de diferents joves, estan començant a preparar i organitzar diverses activitats per dur a terme durant els mesos d’estiu obertes al públic jove.

 

Redacció - SEGRE