Un coworking de 215 metres quadrats obra les portes a Guissona

14/09/2018

L’espai te capacitat per a una quinzena de professionals i ofereix despatxos privats, una zona compartida de treball i una sala polivalent amb capacitat per quaranta usuaris

Guissona compta des d’aquest cap de setmana amb un espai coworking, un local de 215 metres quadrats on professionals de diferents sectors podran desenvolupar els seus projectes. El centre compta, per una banda amb una sala polivalent on s’hi podran dur a terme activitats grupals com classes dirigides, tallers o reunions i, per altra, amb un espai compartit de treball on els llogaters podran desenvolupar les seves tasques professionals i crear sinergies amb els altres usuaris.

L’espai coworking ofereix també el lloguer de despatxos individuals disponibles les 24 hores; tot plegat, un bona oportunitat per abaratir costos empresarials, per engegar un negoci o bé per tenir el propi espai professional en el cas dels qui treballen des de casa. De moment, ja són sis les persones que s’han afiliat en aquest local.

El coworking de Guissona te capacitat per acollir uns 15 professionals i fins a una quarantena d’usuaris poden gaudir de la sala polivalent. En la inauguració es va oferir música en directe i un refrigeri pels assistents.

Albert Morales