Una App segarrenca entre les més descarregades a nivell mundial

25/01/2018

"It’s full of sparks", desenvolupat per Jordi Antonijoan compta, a dia d’avui, amb més d’1.800.000 descàrregues. Uns simpàtics petards són els protagonistes del joc

"It’s Full of Sparks", traduït al català com "Tot està ple de guspires" és el joc que ha desenvolupat el cerverí Jordi Antonijoan i que ha aconseguit acaparar l’interès de la multinacional Apple. Els protagonistes del joc són diversos petards que han d’aconseguir passar la pantalla abans de que la metxa els faci explotar; una idea sorgida de la «crisi dels 40» per la que passa Antonijoan, i que l’ha fet adonar que ja ha gastat la meitat de la seva vida i que ara comença el seu compte endarrere.

El joc es va llençar al mercat dijous 18 de gener i en aquella mateixa tarda ja es van realitzar més de 50,000 descàrregues arreu del món. A dia d’avui el joc compta, gairebé amb 2 milions de descàrregues, situant-se entre els Top 15 dels jocs del moment als països més influents del planeta, superant noms tan arrelats com "Candy Crush". De moment «It’s Full of Sparks» només està disponible per dispositius Apple però el mes que ve, coincidint amb l’any nou xinès, també s’obrirà al mercat Android.

Jordi Antonijoan ja havia desenvolupat dos jocs més en els últims anys, un d’ells «Garbel Lab», distingit amb el premi a la millor aplicació espanyola per a nens. La seu de la seva empresa, Dabadu Games, s’ubica al Centre d’Empreses Innovadores de Cervera.

Albert Morales