Una vintena de persones constitueixen el Consell de Barris de Guissona per millorar la qualitat de vida urbana

25/10/2019

És un òrgan de participació ciutadana creat per proposar projectes que suposin una millora urbanística, mediambiental, de mobilitat i de convivència per cada barri

Una vintena de guissonencs i guissonenques han acudit aquest dijous al vespre a la sessió constitutiva del Consell de Barri que ha impulsat l'Ajuntament de Guissona. Es tracta d'un òrgan de participació ciutadana creat per resoldre totes les qüestions referents al barri, amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida urbana de la ciutat i augmentar la cohesió social.

D'aquesta manera, els agents hauran de proposar projectes que suposin una millora urbanística, mediambiental, de mobilitat i de convivència pel barri. El consistori ha proposat una divisió en cinc barris, que són el centre històric, la ciutat esportiva i les zones de la Fonteta, la Verge del Claustre i la Generalitat.

El nomenament de cada agent serà vigent durant dos anys i es farà un seguiment de les actuacions del consell juntament amb el consistori, en unes reunions que tindran lloc cada dos mesos.
Noèlia Burgos