Vaga general

03/10/2017

Tots els centres educatius i municipals prendran part en aquesta aturada

La Taula per la Democràcia, integrada pels sindicats, les entitats sobiranistes i altres ha convocat per aquest dimarts dia 3 d'octubre una aturada general. A la comarca de la Segarra seran moltes les institucions i entitats que donaran suport a aquesta vaga, començant pel Consell Comarcal, que tancarà les portes al públic i aturarà el servei de menjador i transport escolar arreu de la comarca. D’aquesta manera tots els centres educatius de la Segarra tancaran les portes i només alguns oferiran serveis mínims.

A Cervera, a part dels edificis docents, també es tancaran les portes de totes les instal·lacions municipals, afectant així el conservatori de música, el museu, la biblioteca, el pavelló, el poliesportiu, les piscines cobertes i, evidentment, la Paeria. Els entrenaments al camp d’esport també s’aturaran.

El dia succeirà de la mateixa manera a Guissona amb el tancament de l’ajuntament, el museu, totes les escoles de primària i secundària, la llar d’infants, l’escola de música, la biblioteca i l’escola de futbol.

També s’aturarà la recollida selectiva de residus.  

Albert Morales