15 municipis de la Segarra en el marc de la Campanya per promoure el bon tracte a les persones grans

18/04/2018

15 dels 21 municipis de la comarca de la Segarra ja estan adherits a la Campanya del Consell Comarcal per promoure el bon tracte a les persones grans. El darrer municipi a adherir-se ha estat Les Oluges on aquest passat cap de setmana va projectar un acte vinculat a la Campanya.

Concretament una xerrada on es projecta un vídeo fòrum “La Marinada” que tracta sobre la relació pares i fills. Marinada és un curtmetratge protagonitzat per Pep Cruz ambientat a la Segarra, en què, a través de la relació entre un pare, un fill i l’Alzheimer, es parla sobre el tracte, la cura i el respecte a les persones grans.

La xerrada va a càrrec de l’educadora social del Consell Comarcal, Pilar Vilajoana, acompanyada de la treballadora social del Consell al municipi, Laia Puig. La xerrada va tenir lloc al Local Social del municipi. La rebuda va ser notable, prop d’una vintena de persones van participar.

Una altra de les accions de la Campanya ha estat projectar-se en diferents establiments de la comarca a partir d’un adhesiu informatiu. Ara com ara prop de 155 establiments de la Segarra ja en formen part. Establiments com ajuntaments, consultoris, bars, biblioteques, entre altres. A més, la Campanya ha distribuït entre els municipis adherits més de 8.500 imants de nevera on s’informa del telèfon de la Campanya del Consell Comarcal

Consell Comarcal Segarra