Cases Rurals, la gran opció per cap d’any

01/01/2018

Des de fa anys el turisme rural durant les festes de Nadal compta amb una ocupació màxima. Passar l’ultima nit apartat de tot i tothom, és la gran aposta turística

un dels llocs on molta gent ha donat la benvinguda al 2018 ha estat en cases rurals. A la Segarra i arreu del país l’ocupació turística en aquesta data és gairebé sempre del 100% , i es el turisme rural nadalenc no coneix la paraula crisi malgrat el pas dels anys. Una d’aquestes demandades cases és la de Cal Gomà, a Montfalcó Murallat, un indret apartat de tot i de tothom on colles i famílies d’arreu de Catalunya acomiaden un any i donen la benvinguda al següent.

De Montfalcó Murallat a Cal Maso, una altra casa rural segarrenca situada a Hostafrancs que des de la seva entrada al turisme rural ara fa 13 anys sempre ha acollit inquilins durant les festes de Nadal; i es que com bé asseguren els propietaris la nit de cap d’any és la gran data en aquest sector, en moltes ocasions amb l’ocupació complerta abans dels mesos d’estiu.

D’aquesta manera doncs, en mig de la natura i apartats d’aglomeracions i contaminació, és com milers de catalans han acomiadat el 2017 i han rebut el 2018; segurament, molts d’aquests turistes ja van pensant on es volen despertar l’1 de gener del 2019.

 

 

Albert Morales