Ja estan a la venda els abonaments per al 1r semestre del 22è Cicle de Teatre “Apassiona’t” de Cervera

15/01/2020

L'últim dia per comprar aquest carnet personalitzat serà el divendres 17 de gener

Del dilluns 13 al divendres 17 de gener estan a la venda els nous abonaments per al primer semestre del 22è Cicle de teatre “Apassiona’t” de Cervera. Es poden comprar a la Regidoria de Cultura de la Paeria, en horari de 10 a 13 hores, o reservar-los enviant un correu electrònic a [email protected]. Amb els abonaments es facilita l’entrada a tot el cicle ocupant el mateix seient amb un carnet personalitzat, però que si en alguna sessió interessa es pot cedir a una altra persona.

El preu de l’abonament del primer semestre del 2020 és de 70 euros. Inclou cinc funcions entre els mesos de febrer i maig:
  • “Maremar”, de Dagoll Dagom, diumenge 2 de febrer, 19 hores.
  • “Rumors”, de Grepp Teatre, diumenge 1 de març, 19 hores.
  • “Un dia qualsevol”, de Les Antonietes Teatre, amb Annabel Castan, Imma Colomer, Pep Ferrer i Quimet Pla, diumenge 26 d’abril, 19 hores.
  • “Una història real”, de La Villarroel, amb Julio Manrique, Laura Conejero, Mireia Aixalà i Nil Cardoner, diumenge 10 de maig, 19 hores.
  • “L’espill encantat”, de Jaume Ferran, amb els grups corals, solistes i orquestra de professors del Conservatori de Cervera, diumenge 24 de maig, a les 19 hores.
La venda de les entrades generals de cada espectacle començarà el dilluns 20 de gener. Es podran comprar per Internet, accedint des de la pàgina web del Gran Teatre de la Passió: www.granteatrecervera.cat.
Infolleida