La Segarra segueix incrementant les xifres turístiques

01/06/2018

Des de fa uns anys la comarca segueix una tendència a l’alça en aquest sector gràcies a unes bones estratègies i un ampli ventall d’atractius turístics

Les taxes turístiques de la Segarra, registrades entre els prop dels seus setanta establiments hotelers, van cloure el 2017 amb un increment del 13% respecte l’any anterior. Un xifra que posa de manifest el bon moment pel que passa el sector turístic de la comarca que fa anys que segueix una tendència a l’alça en quan al volum de visites i pernoctacions. Havent sumat unes xifres rècord al 2016, des de l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal han aconseguit superar els números del passat exercici a través d’acurades i estratègiques intervencions.

Les bones xifres de la Segarra es duen en gran part a les noves i continuades ofertes turístiques que ofereix i es que si fins fa uns anys el principal reclam dels visitants eren els castells que presideixen cada un dels seus nuclis, a dia d’avui la comarca s’està consolidant també com un dels territoris amb més potencial gastronòmic i esportiu.

L’obertura de nou establiments hotelers i de negocis vinculats al turisme comarcal segueixen també una tendència a l’alça, amb unes taxes pels visitants que oscil·len entre els 45 cèntims i els 2’5€.

Albert Morales