Més de 70 porcs morts en un accident a la C-25

24/01/2018

El camió que els transportava ha bolcat al Km 91 de l’Eix Transversal a quarts de quatre de la tarda per causes que s’investiguen

Més de 70 porcs han resultat morts després de què el camió que els transportava hagi tingut un accident en sortir de la via i bolcar per causes que es desconeixen i s’investiguen. El vehicle transportava en total 210 caps de bestiar i molts d’ells s’han pogut rescatar gràcies a la feina dels Bombers, que han estat treballant més de sis hores.

El sinistre s’ha produït a quarts de quatre de la tarda al quilòmetre 91 de l’eix transversal, entre Les Oluges i Sant Ramon en direcció Girona. Inicialment els Mossos d’Esquadra s’han vist obligats a tallar els tres carrils en aquest sentit però ràpidament dos ja han quedat habilitats. El fet de que el camió hagi bolcat a la vora de la carretera ha fet que no s’hagin produït retencions.

Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat tres dotacions de bombers, tres de mossos d’esquadra i una del Servei d’Emergències Mèdiques.

El conductor del vehicle no ha resultat ferit i, un cop s’hagin acabat els treballs amb el bestiar, una grua retirarà el vehicle de la carretera.

 

 

Albert Morales